Beneficis de l’activitat

«El moviment és un altra de les meravelloses conquestes del nen» -María Montessori.

Espacio de Movimiento en el suelo:

L’activitat motora de l’infant està lligada a la seva pròpia assència,(aquesta es motiva per necessitat, impuls i desig).

Els beneficis del Moviment Lliure:

Un bebè que aprèn a moure’s en llibretat és prudent, es mou amb seguretat perquè coneix le seves limitacions. S’interessa per l’entorn, l’observa i manipula els objectes. Té un major interès per comunicar-se. Millorar la coordinació i to muscula. Millora la digestió i el somni.

 

Espai de Moviment en l'aigua:

«L’aigua com a recurs pedagògic per a potenciar les capacitats i habilitats de cada nen(a)»

Ofereix experiencies i vivències satisfactòries i enriquidores per al nen i la família. L’aigua és un espai sensorial de gran riquesa: comunica, estimula,diverteix,on es generen múltiples aprenentatges i emocions.

L’aigua crear vincles amb l’adult, basats en la confiança i el respecte (a la seva individualitat, al seu ritme i a la seva etapa de desenvolupament).

Habilitats motrius, un desenvolupament globalitzat: coordinació motora gruixuda,fina,equilibri,to,força,etc. Això li farà sentir-se segur i valorat,un una bombolla d’amor on es crearà un diàleg real.

 

 

Espai de tallers: Ioga i Massatge infantil

Beneficis del Ioga:

Connexió de cos, ment i emocions mitjançant la respiració i postures corporals, els seus benificis són que ajuda a reduir l’ansietat,augmenta la qualitat de somni, com a conseqüència es treballa millor en els nens ajuda en la seva atenció i concentració, ajuda a la digestió enforteix ossos músculs millora la flexibilitat, ajuda a prendre consciència de la respiració baixa, baixa els nivells de cortisol i colesterol ajuda a equilibrar el sistema nerviós.

Massatge Infantil:

«El contacte és vital per al desenvolupament, fins i tot per a la vida en si mateix».

-Elsworth Baker.

La imporància del tacte nutritiu, crea un moment únic entre la mare, pare i bebè, un espai de: Amor,vincle, Interacció, Relaxació,Alleujament de malestars i Estimulació

 

 

Escriu-nos

Et repondrem al més aviat possiblesmile

× ¿Cómo puedo ayudarte?